Investigació Aplicada en Malalties Respiratòries

Equip de recerca

Tornar

Arturo Huerta

Investigador postdoctoral
ahuerta(ELIMINAR)@clinic.ub.es

Publications at PubMed

Doctor en Medicina, graduat Summa Cum Laude de l'Escola de Medicina de la Universitat de Monterrei, especialista en Medicina Interna / Medicina Intensiva - Pneumologia. El 2009 li van concedir una beca de llarga estada SEPAR-ALAT amb la qual va iniciar la seva carrera d'investigador al grup del Dr Torres. Ha realitzat el Màster d'Atenció al Malalt Crític i Medicina d'Urgències de la Universitat de Barcelona amb una qualificació d'excel·lent.

Actualment dedicat a la línia d’Aguditzacions de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (AEPOC) centra la seva tesi doctoral en l'estudi de les aguditzacions greus, analitzant l'etiologia i la resposta inflamatòria en relació amb el fracàs del tractament, mortalitat i reingressos.

És membre de diverses societats (SEMES, SEPAR, SEMIYUC, ERS, ALAT) i ha realitzat diverses col·laboracions en qualitat d'autor / coautor per a suplements de revistes d'àmbit nacional i internacional. A més és membre oficial de l'equip de traducció simultània de documents de la European Lung Foundation (ELF) des de gener 2009.

En conjunt amb el Dr. Miravitlles és membre associat del Faculty of 1000 en l'àrea de "COPD and Allied Respiratory Diseases" on les seves avaluacions han estat posicionades en el top 5% de millors avaluacions, durant dos anys consecutius.

Actualment és metge responsable juntament amb el Dr. Soler del dispensari de pacients amb post-aguditzacions de MPOC, especialista assistencial d'Urgències a l'Hospital Clínic de Barcelona i membre del grup emergent de MPOC de la Societat Catalana de Pneumologia.Publicacions destacades

  • Chronic obstructive pulmonary disease and pneumonia

    Huerta A, Domingo R, Soler N

    Arch Bronconeumol. 2010;46 Suppl 3:28-31.

    Més informació

Huerta

centra la seva tesi doctoral en l'estudi de les aguditzacions greus, analitzant l'etiologia i la resposta inflamatòria en relació amb el fracàs del tractament, mortalitat i reingressos

Línies en les que participa